Ilma lampeni yhtakkia taas. Tai ei varsinaisesti, mutta aurinko paistaa ja auringossa on lammin. Keuhkoputkentulehdus ja poskiontelontulehdus alkaa hiljalleen vaistya ja elama voittaa. Oon siivonnut koko aamupaivan. Aloitin jo eilen tiskaamalla ja pesemalla kolme koneellista pyykkia ja vaihtamalla lakanat. Tanaan jatkoin kahdella koneellisella, polyjen pyyhkimisella ja imuroinnilla. Taitaa se elama voittaa jopa tamankaltaisen taudin jalkeen.

Taustalla soi Prince ja biisi 1999. 'Tonight we're gonna party like it's 1999'... Se oli uskomaton vuosi. Ja siita on kohta 10 vuotta. Sina vuonna tapahtui varmaan ihan yhta paljon kuin vuonna 2007. Taytyy varmaan tehda biisi muutaman vuoden paasta.

Koska paatin et tanaan, tammikuun 27.paiva alkoi kevat Atlantassa, alkaa myos paineet siita et pitaa laihtua, koska mitas jos paatan etta helmikuun 27.paiva alkaa kesa ja pitaa laittaa bikinit paalle??! En ole viela tarkalleen hahmottanut miten taa laihtuminen tapahtuu, mutta huomasin etta mulla on vatsalihakset sohvalla maatessa ja yskiessa FitTv:ta katsoessa. Se johtui tosin vain yskimisesta. Mutta ehka mulla on viela toivoa.

Atlanta on metka kaupunki mita deittailuun tulee. Ensinnakin havaintoni amerikkalaisista miehista sai vahvistusta pari viikkoa sitten jutellessani erittain tyttomaisen homppelin kanssa.

1) Amerikkalaisilla miehilla on joka paiva bad hair day. Ne ei vaan tajua etta siihen paahan voi laittaa esim. geelia, ettei se roiku miten sattuu.

2) Amerikkalaiset miehet ei osaa pukeutua. Lenkkarit baarissa tuo mieleen Suomen takapoheikot.

3) Syodessa on jopa suositeltavaa kayttaa haarukkaa ja veista. Toki hampurilaisten ja ranskalaisten syominen sormin baaritiskilla voi vedota johon naiseen... mut veikkaan et sen taytyy olla American woman...

4) Yleisesti kaikkia amerikkalaisia koskeva saanto ja viikon arsytys joka saa aikaan raivokohtauksia: MIKSI liikennevaloihin tullessa pitaa jarruttaa jos on vihrea valo????????????????????

Noniin. Takaisin deittailuun. Kauniita, laihoja (tyhmia kuin ellun kanat tosin) naisia ja tyttoja nakee mita hirveampien kundien seurassa. Jos kundi on sinkku, se on joko niin saalittava et kay yksin baarissa iskemassa yhden yon seuraa harvemmin onnistumatta, kamalassa tuubassa ja pussailemassa joka naista (en tajua miksi ne naiset pussaa takas?), tai isossa kundijoukossa horonaurun raikaessa. Olenkin paattanyt, etta voin kayda taalla baarissa, mutten 'silmat auki'.

Sen sijaan voisin saastaa muutaman kalorin mahaani ymparoivasta pelastusrenkaasta ja muutaman kaljan sijaan menna vaikka konserttiin tai kavelylle. Ainiin. Mut eihan taalla voi juurikaan kavella missaan. Jotain pitaa keksia, jotain muuta kuin baareilua ja huonoja tukkia. En tajua missa ne hyvat tukat kay.