Jokin tassa kaupungissa vetoaa kerta toisensa peraan. Ilmapiiri, ennestaan muutama tuttu naama, tarpeeks isot piirit jottei tormaa samoihin ihmisiin kerta toisensa peraan. Ainoa mihin petyin isosti, on se, ettei Mitchista ole kuulunut mitaan. Viela tiistai-iltana se totesi 'Awesome, it'll be so good to see you right away on Wednesday'. Tekstasin keskiviikkona et oon perilla, tekstasin torstaina, onko silla vapaapaivia toista talla viikolla, perjantaina kysyin onko mun viestit tullu perille ja lauantaina yritin soittaa pari kertaa. Ei mitaan. Puhelut yhdistyy, mut ei herra vastaa.

Joko taa on story of my life tai sitten sille on sattunu jotain. Ei oo vaan ollenkaan sen tapaista, varsinkin kun viestista paatellen se odotti ihan yhta paljon tapaavansa mut kuin ma sen. Pelkaan, etta sen vaari on kupsahtanut. Sita se itsekkin pelkasi tapahtuvan viimeksi kun puhuttiin. Oli miten oli, vituttaa ihan suunnattomasti, ettei mitaan voi ilmoittaa. Muutenkin oon miettiny, mihin tan 'jutun' pitais johtaa. Minne se voi johtaa, kun kundi on henkisesti filosofi ja kropaltaan koskematon. Sootti se on kuin mika, ja aivan mahtavaa seuraa. Ehka sen pitaa kasvaa ensin tarpeeks voidakseen esimerkiksi soittaa mulle.

Niinpa suunnattiin eilen illalla ulos Aprilin kaa. Napattiin parit bisset ja bacardicolat pohjalle, ja suunnattiin tutulle baarialueelle. Kaveltiin Atkinsin ohi ja nahtiin tutut tyontekijat, ja moikattiin niita nopeesti. Niinpa paineltiin uuteen baariin silla alueella. Pian yks kundi alkoi pokaa Aprilia, ja osti meille paukkuja. Niinpa aloin jutskaa yhden urpon kanssa, ja vietin iltani vaitellessa sen kanssa, miksi naisen pitaisi menna naimisiin miehen kanssa, ja jaada kotiin lasten kanssa miehen elatettavaksi. Pistin kundin tapani mukaan koville musta-valkoisilla mielipiteillani, mista puoletkaan ei pitany paikkaansa, ja kas kummaa kun hetken kuluttua olin tosi hurmaava ja ihastuttava nainen, johon olis tosi kiva tutustua paremmin. Hohhoi. Nuoleskeltiin hetki, hypattiin taxiin ja ajettiin Aprilin kaa kotiin. Perhanan hyvannakoinen kundi mut tyhma ku saapas. Jalleen ikavoin Mitchia.

Tanaan ollaan vaan hengattu. Syotiin toisin sanoen hengattiin nelja tuntia brunssilla aamusta Aprilin ystavan Tiffanyn ja sen tuoreen poikavauvan kanssa. Tif ei tieda kuka vauvan isa on, puhumattakaan onko poika puoliksi musta vai valkoinen. Pikkasen kihara mustahko tukka silla oli, ja isot ruskeet silmat. Iho on valkoinen kuin vauvan iho voi olla... Hamaraa. Noi kaks hullua joi Bloody Maryja heti alkuunsa, meitsi shampanjaa ja appelsiinimehua ja taas oltiin kivasti hiprakassa. Haettiin pizzaa ja ollaan ollotelty telkkarin edessa taa ilta. Tata juurikin kaipaan Manassasissa.

Niinpa otin taas ohjat omiin kasiini ja huomenna yks rehtori on halukas tapaamaan mut. Toivottavasti siita irtoaa jotain, edes jalka oven valiin. Tiedan taas, et sydameni jaa kitumaan tanne. Niin joo, ja huomenna illalla mulla on treffit. Tavallaan. Devranilla on joulunaytelmaharjoitukset ja lupasin menna beibisittaa sita sinne, ku molemmat vanhemmista on kiinni omissa menoissaan. Alun perin Italiasta kotoisin oleva heebo, varaohjaaja tms. soitti Aprilille ja kysyi huomisen aikataulua. Niinpa April, aluksi vaan kiusoitellaakseen sanoi, et joo, mun sinkkuystavani, kuuma blondi Suomesta tulee Devranin kaa tanne. Kundi rupes kyselee enemman ja yhtakkia kuulen, kun se selittaa mun elamantarinaani puhelimessa ja kundi kuulemma odottaa tapaavansa mut huomenna. Se on varaohjaaja tassa naytelmassa, mut ammatiltaan kunto-ohjaaja (voi vittu taas... :-D) ja se on kuulemma tosi sootti ja silla on hyva kroppa. Joten jesh, tuskin maltan odottaa.

Tiistaina on Aprilin synttarit, joten yritetaan menna bisselle ennen mun paluulentoa takaisin.

Aion yrittaa viela kerran viihtya Virginiassa. Olisin niin valmis muuttamaan Atlantaan.