Ainiin. Lähetin Jenkkilään yhdelle rokkaripoitsulle yllärisynttärilahjan, jonka April lupas viedä perille. Katsotaan, tekeekö Children of Bodom hatecrew FINLAND -paita tehtävänsä. Tai se ihan vähän vaan vihjaava kortti "Hellsinki - ain't bad place to visit".
Soitin Aprilille ja se kertoi et Rochester Rhinos oli palkannu J:n. Se muuttaa kuppaseen pikkukylään New Yorkin kupeeseen. Kylään, josta kaikki pyrkii pois koska se on niin ankee. Tervemenoa. Katotaan kauanko kestää ennen ku taas tulee kenkään.
Mun advisor laittoi meiliä et onks kaikki hyvin kun ei oo kuulunu mitään pariin viikkoon. Meili päättyi sanoihin "Everything is working out just fine. I just know it."
Ja kermana kakun päällä: se pelaaja (mikä selvis mulle vasta tänään, et se oli tosiaan pelaaja kun ei sitten eilen ihan loksahdellu palaset paikalleen) hoki kokoajan, että olen viehättävä. Viehättävä. Mitä sekin sitten tarkoittaa. Ja kaunis. Sanoin et kannattais varmaan käydä silmälääkärissä. Harmi vaan et se oli naimisissa. Molemmat kiersi kuin kissa kuumaa puuroa. Se oli tosi kiehtova tyyppi, kuten kuulemma minäkin. Lopulta vahingossa kompastuin ja huulet osui yhteen mut onneks harritaxille oli kiire, ettei enempää vahinkoja tapahtunut. Toivotin sille hyvää jatkoa, vinkkasin silmää ja lähdin kävelee.