Olin eilen illalla kauppiksella valvomassa tenttiä. Pitkin päivää oli mennyt viluväreitä, ja illalla ajattelin, et se johtuu vaan siitä hassusta fiiliksestä olla toisella puolella pöytää ja tiukkana pyytää henkkareita tenttijöiltä. Kotiin päästyäni mittasin 37,5 lämpöä ja sitähän on piisannut koko päivän tänäänkin. Kurkku on päällystetty hiekkapaperilla eikä muutenkaan fiilikset oo parhaat mahdolliset.
Sain Aprililta meiliä, ettei se mun lähettämäni paketti ole tullut perille vieläkään (lähetin puoltoista viikkoa sitten), joten enpähän ainakaan pääse turhaan tekemään yllätyksiä. Mitchiltä tuli muutenkin taas meiliä, että se oli ollu kavereiden kaa ulkona oli kuulemma ollut kivaa. Hyvä että on kivaa, mut yleensä siihen on joku syy. Ei sillä saa olla kivaa. Ainakaan ilman mua. Pöh. Olen vaan mustis.
Olisin halunnu mennä tänään Pauliinan bileisiin, mut ei tää flunssa anna periks. Hajoan siis täällä neljän seinän sisällä.
Kansallisarkistossa odotti eräs tilaukseni jo perjantaina lukemista enkä pääse edes tekemään tiliä tämänkään opetussuunnitelman kanssa. Saakeli että ärsyttää. Kaikki hommat kasaantuu taas.

Täytynee olla maanantaina terve, sillä on töitä kuitenkin. Jumppakortti menee taas hukkaan kun en pääse pomppimaan homppelijumppaan. G seisoo koneella mut kun päätä särkee tuijottaa ruutua ja kirjoja vuoronperään. Tää on oikeesti ihan tyhmää elämää.