Huomaan olevani tosi huono blogin kirjoittaja nykyään. Aika on kortilla ja ässät hihassa. Hommat on hanskassa ja hanskat hukassa. Mummo meni tanssiaisiin ja otti tilaisuudesta vaarin.

Eikä edes naurata. Vasemmassa silmässä kalvaa joku tulehdus ja näytän ihan krapulaiselta. Tentissä oli tuskallista istua, kun särki ja silmät oli suljettava viiden minuutin välein. Siinä vaiheessa kun tuskalla vääntämäni neljä esseetä olisi pitänyt tarkistaa läpilukemalla, päätäkin särki jo niin paljon, että päätin vaan lähteä. Sama tilanne oli eilen graduistunnossa. Ihan kun joku olisi porannut betoniporalla takaraivoon. Ehkä siksi suustani lensikin ääneen lausahdus, joka ehkä olisi voinut jäädä sanomattakin. Joka toiselle kuoppaa kaivaa se itse siihen lankeaa.

Sain opevaihdosta sähkäriä eilen, et mun advisor siellä päässä vaihtui - taas. Tää on nyt kolmas heebo tän hakuprosessin aikana. En tajua! Tykkäsin tosi paljon tästä Ginasta ja nyt mun advisor on joku hiton Colleen. Emmä halunnu sitä. Pyh. Se kadonnut "pika"kirje tosin oli saapunut etanapostin jälkeen kaksi viikkoa myöhässä perille. Eli kaikki dokumentit on nyt toimitettu, mitä he pyysi. Odottelen tuloksia, onko mut hyväksytty ohjelmaan.

Johanna kävi hakemassa rehut eli kukkaseni tänään ja vei mennessään Turkuun. Niina haki Ylermin Pinjalle leikkikaveriksi. Pakkasin olohuoneesta loput tavarat pois, ja tyhjensin eteisen naulakon. Mistä hemmetistä tätä tavaraa oikein riittää? Muutosta tulee pitkä ja tuskainen. Onneksi se on vasta toukokuussa.

Gradun kritiikkiseminaari on sitten 11.5. Puhelin soi tänään ja kun oon ottanu vastaan vain pätkäsijaisuuksia juurikin gradun valmistumisen edesauttamiseksi, mulle tarjottiinkin 7. erkkaluokan sijaisuutta. Se alkais pässiäisen jälkeen kyllä vasta, ja kestäisi kesäloman alkuun asti, ja varmaan olis kokemuksena aika hieno. Mut hitto kun en tiedä. Tääkin tuli taas ihan tiskin alta, kun opettajat vakkarisijaistuskoululla niin kehuivat ja sanoivat et soittavat mulle eivätkä laita edes yleiseen hakuun. No voi morjens. Missä vaiheessa musta erkkaope tuli?

Sen lisäks et silmää ja päätä särkee, kärsin taas unettomuudesta. Tätä on jatkunut taas jo kaksi viikkoa. Rauhottavia olis kyllä vielä, mut kun en millään haluais taas alkaa siihen leikkiin. Oon yrittänyt miettiä, mikä mua valvottaa. Ehkä se on vaan tää kaikki sotku yhdessä. En ole valmistunut, ei ole töitä, ei ole asuntoa, ei ole tietoa mihin pitäisi mennä ja mitä varten pakata. Enpä oo aikoihin tuntenut oloani näin irtolaiseksi.

Kriisillä on kaveri täällä. Haluisin soittaa Aprilille mut en voi kun noi mölyää. Pitäis lukea tenttiinkin. Ja lopettaa tää jatkuva suklaan syönti. Huomenna en laita herätystä. Luultavasti herään kolmelta kun ensin olen valvonut aamuun asti.