Mitchista ei oo kuulunu mitaan. Oon ihan pettynyt. No, mihinka taa tasta olis edennyt, mutta olisin hemmetti halunnu ne tokat treffit ja vahan ees pussailua kylmiin paiviin. Tosin kun kuulin, et Suomessa on -14, totesin et taidanki ottaa lennon Hawaijille mielummin.

Panomies aka Mr. Geography laittoi viestia eilen, et missa olen kun ei koululla nay. Vastasin oikein piruuttani jenkkiliittymasta, et on vieras numero, ja selitin olevani tyota metsastamassa. Laitoin kaupunginkin, niin taa vastaa, et mita hemmettia ma teen Turkissa. Turkissa??! Anteeks nyt vaan, mut se, et herra on surkee pano, ei auta sita asiaa, et se on viela nain julmetun tyhma! :D Kutsui mua kovasti kylpyammeilee, katotaan nyt. Naurattaa vaan koko homma.

Mita tyonhakuun tulee, oon onnistunu saamaan hyvia kontakteja. Mulla on nyt jo varmaan enemman ihmisten puhelinnumeroita, mita J:lla ikina. Muahaha. Se idiootti missaa tan mahtavan suomiyhteison ja sita kautta saadut kontaktit. Mut minkas teet kun on liian ylpee ja hyva soittelee ihmisille. April sanoi eilen hyvin, et jos saan duunin, voin ainakin heittaa seka Jerkanin etta J:n silmille lauseen "Mun ei ainakaan tarvinnut menna naimisiin kenenkaan kanssa paastakseni maahan". Aika paha.

Viimeisin neronleimaukseni oli soittaa valitysfirman Georgian toimistoon, ja pyytaa, et haastattelu voitais jarjestaa taalla, jolloin saastaisin lentolippurahat Kopikseen. Erittain ystavallinen nainen lupasi soittaa huomenna ja kertoa miten kay. Tassa joutuu nimittain ihan tosissaan tekee toita tan asian eteen. Ja pikkuhiljaa alkaa myos arki kolkuttelee takaraivossa, et olis muuten hommia odottamassa Siperiassakin...

Toisaalta likat sano yliopistolla hyvin, et ei ne hommat taalta mihinkaan karkaa, vaikka ne unohtaiskin vahaks aikaa. Taidan silti yrittaa paneutua taas Rudolf Steineriin. En tosiaankaan tieda saanko palautettua esseeta ensimmaiseen palautuspaivaan mennessa.

Ja perjantaiseen haastatteluun pitaa varautua tosi hyvin. Pakko opetella ulkoa noi hienot lauseet, mita pykasin ansioluettelooni ja muutenkin tsekata vahan terminologiaa. Ja paasen taas seikkailee metron ihmeelliseen maailmaan. Jei!

Kiitos kuulumisistanne ihmiset. Vaikka olenkin poissa, se ei tarkoita, ettetteko olisi tilivelvollisia kertomaan kaiken kuulumistanne.