Kriisi totesi toissapäivänä, että nyt jokin suurempi voima kyllä koettelee mun voimia. Kaikkea ihan pimeetä tapahtui ja sen lisäksi päivät venyivät erinäisten keskeneräisten töiden takia joka päivä yli puolen yön, eli olotila tällä hetkellä on lähinnä hysteerisen hihittävä.

Mitäs se Kela vaatiikaan vuosittain opintoviikkoja? Olisko 23. No joka tapauksessa. Pelkästään tämän loka-marraskuun aikana on ov:ja napsahtanut kuin plussapalloja konsanaan tilille 27. Mitä v*tun järkee? Painan niska limassa hommia ympäri pyöreinä päivinä. Toisaalta loppu häämöttää jo niin lähellä, etten edes osaa stressata asioista. Tosin alitajuisesti stressaan kumminkin, koska mahani on taas kipeä. Se on sitten kerrassaan vekkulia voida huonosti joka päivä.

Anteeksi kaikki ystäväni että olen ollut niin epäaktiivi teitä kohtaan, mutta ymmärtänette. Nytkin valitsin tämän väylän vuodattaa koska en kerta kaikkiaan jaksa puristaa enää henk.koht. meilejä itsestäni.

Keksin hyödyntää YTHS:ää sukupuolitautien testauksen kannalta. Tapana kun on muutenkin ollut ne vuosittain oman mielenrauhan vuoksi testauttaa. Meidän ihana äiti-terkkari onkin edelleen lomalla, ja sinne oli pelmahtanu sellanen kamala meikkipossu, joka aloitti tän "No mites tän nyt kauniisti sanois?". No vittu. Ei mitenkään. Mitä sitä kaunistelemaan. Tää sit rupes inttää käytänkö suonensisäisiä huumeita, kun viimeksikin on testattu hepatiitti-b. "No oletko sinä sekaantunut sellaisiin ihmisiin?" No vittuako sulle kuuluu. Kauheen kitinän ja saarnan jälkeen sain lähetteen kouraani ja perään tiuskaisun "Et tuu kyllä vuoden päästä uudelleen. HIV testataan vain joka kolmas vuosi". No en piru vie tienny et siihenki on joku "sääntö".

No sitten tää kopiokorttiskandaali. Ei jumaliste voisko jollain viikatteella karsia näitä suojatyöpaikkalaisia vittuhun Siperian kansankynttilälaitoksesta? Toimistotantta S.V. myi minulle kopiokortin, joka olikin tyhjä - ts. kone sylkäisi sen ulos ja ilmoitti c=clear. Toimistossa ei tietenkään ollut ketään paikalla, kuten ei myöskään seuraavaan kolmeen päivään, joten menin maanantaina hieman (todellakin vain hieman) reissussa rähjääntyneen kortin kanssa pyytämään uutta. No S.V:pä alkoi heti huutamaan ettei uutta korttia heru ja tahallani olen sen taittunut. Suusta meinasi lentää parit "Hanki ämmä dildo" -kommentit, joten kävelin ulos ja nielin kiukkuni. Seuraavana päivänä palasin nöyrällä asenteella. S.V:n naama venähti pidemmäks ku se näki et palasin. "Kyllähän sen nyt torvikin näkee että tää on tahallaan taitettu tää kortti eikä se siksi toimi". Sanoin et mennäänpäs kokeilemaan tonne kopiokoneelle. No eihän se ämmä niitä portaita halua lyllertää alas ja takas ylöskin vielä. Niinpä se raivos pää punasena naapurikoppeihin et "Toi kiukkuinen hankala asiakas palasi taas ton tahallaan taitetun kopiokortin kanssa". Sitten se soitti Turkuun jollekin Pirkko V:lle ja kitisi sille. Mä sit vaan totesin sille et "Kuule. Ajattele mua lämmöllä kun sä menet kauppaan ja ostat tuotteen. Menet kotiin, avaat sen ja toteat että se on rikki. Menet tuotteen ja kuitin kanssa takaisin kauppaan ja sulle sanotaan et osta uus kun paketti on avattu". Sitten sillä napsahti. Sen naama oli kirkkaanpunainen (oikeesti aika hauska näky), se kihisten nous tuolistaan, tönäisi melkoisella voimalla mut oven raosta ulos, läiskäytti valot pois päältä, paukautti täysillä oven kiinni ja huus "painu helvettiin täältä". Mä katoin sitä lähinnä huvittuneena ja totesin "oikein hyvää työpäivänjatkoa". Se huus "ja vitun hyvää opiskelua sulle" ja paiskas vielä toisenkin oven kiinni. Se ämmä on HULLU!!! S.V. - mene hoitoon kun vielä ymmärrät, että siitä vois olla sulle jotain hyötyäkin eikä sitten kun sut väkisin viedään sinne.

Vakavasti asiaa kotona ajateltuani totesin, että entäs jos tilallani olisikin ollut joku heikompi? Mä nyt oon vielä suhteellisen kovanahkainen, mutta jos joku 1.vuosikurssin ujo tyttö/poikalapsi menee sinne ja saa samaa kohtelua, niin sillehän jää ikuiset traumat. Niinpä menin juttelemaan S.V.:n esimiehelle, ja hän piti S.V:lle puhuttelun. Mä maksan kernaasti 5 euroa siitä, vaikken uutta korttia saanutkaan.

Yksi työhakemus valmistui eilen. Olin tosi tyytyväinen. Ja kiitollinen avusta, mitä sain sen tekemiseen. Deadline oli tänään, niin 2 minuuttia vaille 24 painoin "submit application". Miten niin en koskaan jätä mitään viime tinkaan?!

Keskiviikkoinen tentti aiheutti myös kummaa polemiikkia. Tässä tosin on se pieni pelko persiissä, et puhun "asiantuntevasti" asiasta, jota en olekaan tajunnut. Ainakin omasta mielestäni tentti meni suht hyvin. Yksikään kohta ei ollut sellainen, että olisin joutunut miettimään, et mitä tää tarkoittikaan, vaan kirjoitin suht rennosti sen mitä päähän pälkähti, vaan mahtoivatko paperilla olla enää niin selkeästi, miten ne oli päässäni? Hienoin fiilis on se, että voisin muuten selittää samat asiat uudelleenkin. Mutta entäs jos en ookkaan tajunnut? :D Sitten hyppään kaivoon tai ostan HalpaHallista vaihtopään. No joka tapauksessa pointti oli se, että ihmetyttää nää marisijat täällä. Edelleenkin - mitä helvettiä kansankynttilälaitos tekee yliopiston alaisuudessa, jos ei ymmärretä tiedettä? Tosin, en ehkä edelleenkään pidä kasvistiedettä kovin tieteellisenä, mutta lohdukseni olen löytänyt väyliä, kuinka tehdä siitä hyödyllistä tiedettä (kröhöm, oma graduni esimerkiksi - hahahahaha!). Mua jostain syystä ärsytti aivan suunnattomasti kyseinen aihe. Voisiko olla mahdollista, että näin valmistumisen kynnyksellä sitä alkaa pohtia asioita ihan uudesta näkökulmasta?

Maanantaina olis edessä kolme tenttiä. Hyvin tähän on rutinoitunut, vähintään yksi tentti viikossa ja miljoona muuta paperihommaa päälle. Mut ei se mitään, elämä on.

Menen nukkumaan tai möllöttämään. Jospa naapurit ei bileittäis koko ens yötä et sais nukkuakin välillä.