Hienot oli suunnitelmat.

Vaan - Siperian kansankynttilälaitos ei toimikaan niin kuin luulisi. Sain sitten eilen tietää, että 4. periodin opinnot ovatkin siirretty 3. periodiin. Ei muuten mitään, mutta mulle tarjottiin mutsilan läheltä ESY-luokan sijaisuutta tammi- ja helmikuuksi, minkä takia kandin paperit piti äkkiä saada ulos, jotta saa parempaa palkkaa sijaisena. Heille sopi hyvin kahden viikon poissaoloni ulkomaan matkailun vuoksi, sillä tätä paikkaa on kuulemma ollut vaikea täyttää. Tänään piti mennä työhaastatteluun (surprise - olen taas tsadissa!) allekirjoittamaan työsopimus, mut eipäs tarvitse mennä. Annanpa tosi hyvän ja luotettavan kuvan itsestäni. Hitto et nolottaa.

Toiseksi, alustavasti lennot varattu 11.1.- 25.1. Lantaan ja kaksi työhaastattelua sovittuna sille ajalle. Mitäs jos lukujärjestys lupaakin sikakiirettä? Voi piru et ketuttaa.

Teen kampäkit Siperiaan vielä torstaina viimeisen pakollisen luennon takia, sillä korvaavan esseen teko innostaa tällä hetkellä yhtä paljon kuin tikun survominen kynnen alle.

En päässyt FLTA-haastatteluun. Nainen puhelimessa sanoi "Kuvittelitko sinä kandin papereilla hakevasi TÄLLAISTA työpaikkaa?" ja nauroi huvittuneena päälle. Ilmeisesti työttömiä tohtoreita on sitten vallan pirusti.
 
Ajattelin mennä tänään äidiltä lainaamillani rahoilla ostamaan jumppakortin. On edes jotain tekemistä pari päivää, kun gradukirjatkin odottaa noutoa Siperiassa.