Aloittaessani opinnot tänä syksynä opinto-ote sanoi 97ov. Tilasin uusimman opinto-otteen. 153 opintoviikkoa.

Myös lukujärjestykset oli tullu nettiin. Reissu onnistuis siis varmasti 10.-23.1. mutta jos opettajat joustavat, ehkä jopa niin, että paluu olisi vasta 28.pvä. Ei muuten mitään, mutta harmittaa lähteä alle kahdeksi viikoksi, kun jo pelkkään jetlagista toipumiseen menee viikko. Toisaalta tiedän kyllä yhden paikan, missä olisin Suomessa mieluusti 27.pvä. Hemmetti.

Olin tänään privaattijumpassa. Kukaan muu ei saapunut powersteppaamaan. Reilu ohjaaja, kun siitä huolimatta veti tunnin.

Mutsi ja äijä palas tänään takas sairaalalta. Mä olen ihan satavarma, että mummeli kupsahtaa jouluaattona. Mutsi on ollu yllättävän vahva, vaikka olisin luullut sen hoilaavan vaan itkuvirsiä.

Olen leikkiny kodinhengetärtä: leiponu, imuroinu, tampannu matot, pessy lattiat, kuurannu wc:t ja saunan... Tänään loppu voimat joten annan mutsin hössöttää loput.

Onneks joulu on vaan kerran vuodessa. Rahaa menee sikana eikä mitään kovin konkreettista tapahdu.

J:n kaa ollaan hölpötelty luurissa. Eilen se oli taas sikamukava ittensä. Eihän me mitään asiaa puhuta, jauhetaan kaikkea muuta kyllä. Eli ei mitään järkevää. Koko hommassa nimittäin.

Päätin, etten aio koskea Hra Graduun kuin materiaalien keräämismuodossa tässä lyhyen loman aikana. Muuten tulee ihan aikuisten oikeesti burn out. Kun palaan @lantasta, otan tehospurtin, ja rykäisen projekti b:n kasaan helmikuun loppuun mennessä.

Tuliskohan töllöstä jotain...