Menin sitten ja pamautin J:lle kunnon meilin, jota kirjoitin ensin höyry päästä nousten ja sitten deletoin osan ja sitten taas kirjoitin siistimmän version päälle ja sit kuitenkin sinne lipsahti pari melko nättiä sammakkoa ja voi venäjä et kaduttaa. Siltä tuli vastaus, joka oli hyvin korrekti mutta antoi myöskin ymmärtää, et asioiden pitää mennä omalla painollaan. Niin kuin pitääkin, mutta en mä jaksa tätä viikon taukoilua sähköposteissa. Voisko tän asian yli nyt vaan päästä ja jatkaa omaa elämää eteenpäin? Voisko joku Eino pelmahtaa nurkan takaa ja viedä jalat alta? Voi venäjä että oon kypsä ihan omaan toimintaani. Antaisin vaan olla.

Painon tiputus käy taas tosi hitaasti. Olin koko viikon tosi tiukkana itelleni ruokavalion suhteen ja kävin jopa kolme kertaa uimassa ja eilen lopulta puntarille päästyäni meinasin purskahtaa itkuun. Vasta -5 kiloa. Tarkoittaa, että huomenna mennään megalenkille, ja heti maanantaina uimaan. Miten tätä ruokavaliota voi enää tiukentaa entisestään? Hemmetti et suututtaa sekin.

Huomenna 1) teen yhden englanninkielisen työhakemuksen 2) luen kaksi kirjaa tenttiin 3) kirjoitan kaksi sivua paskaraporttia viime keväältä mikä on roikkunut jo kesän yli tekemättä 3) menen megapitkälle kestävyyslenkille 4) Laihdun AINAKIN kolme kiloa.

Näihin tunnelmiin - hyvää yötä lapset.