En tiedä mitä viime viikolla oikein tapahtui, mut joku ruuvi on päästä tipahtanu.
Kaikki alkoi keskiviikkona. Oli yksi tapahtuma koululla, ja oltiin naapurin kanssa myymässä olutta jo valmiiksi humalaisille koulun kuppilassa. Koko illan sateli mitä ihmeellisimpiä kommentteja ja suorastaan ihmettelin, mistä nyt oikein tuulee. Lähdettiin naapurin kaa 23.30 "töiden" jälkeen opiskelijapubiin jos toiseenkin ja onnistuttiin tinttaa ihan kiitettävät pöhnät. Eikä sitä auttanut lainkaan se, et aika moni mieshenkilö tarjosi shotteja. Jossain kohtaa iltaa naapuri hävis ja jäin väittelemään vuosikurssini poikien kanssa, että olen jo yli 22-vuotias. Lopulta niihin meni hermo ja menin yksin pelaamaan Photoplayta. Mitään käryä ei oo mitä pelasin, mut tajusin sit yhtäkkiä, et pilkku on tullu ja jengi on lähössä himaan. Kuin tuulispää eräs toisen vuosikurssin mieshenkilö saapuu istumaan viereeni.
Tää heppu on tavallaan ihan kuuma, mut ei sit kuitenkaan. Kuolasin sitä viime keväänä, mut nyt kun sitä katto niin hohhoi, en tiedä mikä siinäkin muka niin ihmeellistä oli. Kukaan ei säväytä! Joka tapauksessa heppu jäi ihan hyväntahtoisena hengaa kanssani ja halusi ulos taskumatille. Rallateltiin pihalla hetki ja lähettiin sit kävelee meille päin. Shittarin kohtaa kysyin, et mihis herra on matkalla, niin se vastas suvereenisti "teille" ja aattelin et no perkele, menköön. Kai munkin pitää repästä viimeisen opiskeluvuoden kunniaks.
Heppu oli tosi "romanttinen", antoi reilun tunnin niska-selkä-hieronnan, takareidet ja pohkeet samaan syssyyn ja kovan sepustuksen, miten mun pitää venytellä jne. Yks juttu johti toiseen ja diippadaappa. Mutta sitten. Mikä piru mun päässä naksahti? Kundi totesi mm. "hei sul on tatska selässä". Mä vastasin "no shit Sherlock". Lopetin tiedät-kyllä-minkä-jutun kesken ja totesin, et mun pitää nukkuu, kun mul on aamulla kampaaja. Kundi pyys pientä avustusta niin mä sanoin et kattoo sit joskus. Aamulla oli kuitenkin kampaaja. Niinku whatta fak?! Koska musta on tullu tällanen biaaatch?
Nukuin kampaajalta tunnin pommiin mut ehdittiin tehdä mitä pitikin. Nyt on täti stailattu. Ja sitten se paras kohta: Kriisi heräs aamulla ja kurkkas mun huoneeseen kun tein kauheella kiireellä lähtöä kampaajalle. Mä pudistelin päätäni et ei hajuukaan mis mennään, ja lähdin. Kampaajaltahan suuntasin suoraan bussille ja Hkiin. Soitin Huittisista Riisille et lähtiks tyyppi samaan aikaan kun hänkin. Oli kuulemma vain nukkunut. Kriisi kysy missä meen ja sanoin et Huittisissa. Se sitten vain tuumasi, et sanoinko kundille mihin meen. Sanoin hokeneeni koko illan aamun kampaajasta, mutta tajusin sitten, etten sanonut koskaan lähteväni suoraan Hkiin. En myöskään jättänyt puhelinnumeroa tai ylipäänsä mitään lappua. Siellä se on heränny koirankopissa ja ihmetelly varmaan et mis mennään. Hupsista.
Torstai meni nukkuessa, (sain tosin myös yhden tekstiviestin eräältä vuosikurssini naishenkilöltä, joka ilmeisesti oli nähnyt mut poistuvan miehen seurassa, et "Onks teil jotain juttuu? Mä olin kiinnostunu siitä.") perjantai kansainvälisyys opetuksessa -seminaarissa ja lauantaina selvisin vihdoin jumppaan. Illalla lähdettiin bestiksen kaa porauslautalle, jossa oli yllättävän paljon nuoria. Mä kävin lurauttaa lupaamani åke-biisit ja jälleen oli känni päällä. Ilta meni lähinnä väistellessä aggressiivisia ja päällekäyviä nuoria miehiä. Niillä tuntui olevan se käsitys, et naiset on laivalla vaan yhden asian takia. Ja Bach!

Mitä tein sunnuntaina? Nukuin. Mitä tein tänään töistä tultuani? Nukuin. Mitä teen huomenna? Hähää, enpäs. Menen töihin, jumppaan ja taistelen itselleni mahtavat voimat saada vaikka sivu ratua kasaan.

Päivän opetus: Meissä jokaisessa asuu pieni lehmä. Joskus se lehmä päättää inkarnoitua ihmisen muotoon, tuottaa mielipahaa muille ja sulloutua taas saastepalloksi keuhkorakkulaan. Häpeän.