Pauliina - olen sen verran hermoraunio talla hetkella, et olisitko niin ihana, et laittaisit mulle meilia vaikka heti, etten murehdi enempaa?

Ma aloin saamaan huonoja viboja koko Mitchin tapaamisesta, joten soitin baariin ja juttelin Irvin kanssa jutusta. Sanoin et tuli family emergency ja et voisko se soittaa Mitchille ja sanoa, etten paasekaan paikalle. Mitch ei ollu paikalla, joten Irv nappas J:n kotinumeron puhelimesta, johon soitin, ja sanoi vaan et M soittaa takas tahan numeroon. Puhelua ei kuulunut ja kello laheni seiskaa. Soitin Aprilille ja kerroin, et en todellakaan tahdo tehda tata J:lle, ja toisekseen, jos jotain tasta reissusta jaa kateen, se on ystava, jonka tukena haluan nyt olla. Se itki. Sano et tulee hakee mut heti, ja et mennaan kahville jonnekin.

Mitchin puhelua ei kuulunut. Sanoin sit vaan A:lle, et meidan on pakko menna siihen baariin, ettei M soita talolle, ja J vastaa. Niinpa me istuttiin baaritiskille. Selvitin tilanteen nopeasti Irville ja Mitchille ja molempien naamat venahti niin, et ilmainen viina juoksi koko illan. Tosin ilmainen viina oli autollisille yhta kuin kaksi olutta. Valilla keskusteli virtasi niin villisti, et April unohti kaiken hetkeksi ja nauroi vaan, valilla se poistui paikalta vessaan itkemaan. Sanoi itkeneensa kolme paivaa yhteen putkeen. Enka ihmettele.

Turkki on yhtakkia omaksunut taman kulttuurin. Pitaa olla kaunis ja laiha superalykas nainen, jota kehtaa kuljettaa firman illallisilla mukanaan. Pitaa olla vitusti rahaa ja iso talo, joka on aina tip top. Talossa pidetaan sitten hienoja illallisia, jonka ruoan nainen valmistaa alusta loppuun asti itse ja kattaa sen viela taydellisesti hopealautaselle. Illallisille kutsutaan juurikin naita firman tyontekijoita puolisoineen. Keskustelun aikana parannetaan firma ja lahdetaan kotiin hieman juopuneina. Kun vieraat ovat poistuneet, nainen heittaa kauniin iltapukunsa pois. Alla on kalliit ja seksikkaat alusvaatteet, ja alusvaatteiden sisalto viimeisen paalle kunnossa huolimatta siita, montako lasta tama robottinainen on sita ennen tuottanut maailmaan. Yhtakkia April ei ole mitaan naista, eika ole koskaan ollutkaan. Ja sama mies totesi mulle ensimmaisen kerran kun tapasin hanet, etta vaimoni on huippurento eika suinkaan mikaan oksettavan teennainen saippuasarjanainen. Ja nyt sellainen pitaisi saada. Turkilla on pakko olla kriisi.