Kiitos kovasti kommenteistanne, antavat kummasti uskoa. Sana on vapaa, joten jos mielesi tekee antaa sedallisia ohjeita tai kumauttaa mua virtuaalivasaralla paahan, anna tulla vaan.

Oon kiroillu tanaan ihan hirveesti. Ja viela suomeks. Alan olla ihan maani myyny siita et taa hetkellinen onnellisuus on loppumassa. En yhtaan tieda mihin tilaan Aprilin ja Turkin suhde jaa, onko ne yhdessa enaa jos/kun palaan takaisin, mita paskaa Grace vaantaa musta heti kun katoan lentokentan humuun... Nain tanaan niin sieluni silmin kuin se nainen ottaa sen tietyn ilmeen ja toteaa "You know... She's not right for you" ja luettelee litanian asioita sen mukaan, millaisen profiilin se on musta luonut paassaan. Makin oon luultavasti epakypsa, lapsellinen, liian nuori (ottaen huomioon et meilla on yli 5 vuotta ikaeroa, mika on sallittu maksimi Gracelandissa) J:lle ja tietysti alkoholisti, koska tulen Suomesta.

Yritin selventaa tyypeille Matti Nykasen kuolemattomia lausahduksia, mut esim. fifty sixty ei menny lainkaan jakeluun, ja sain itseni nayttamaan harvinaisen tyhmalta. Oh well.