Herra lupasi tulla tanaan kolmelta. Kello on nyt nelja. Oon pukeutunut soposti, hame ja kiva paita, minka aiti osti mulle kun se oli huolissaan mun ryysyliisaudesta. Laitoin ripsivaria, kavin lenkilla hikoilemassa jotta maha ei tursua liitoksistaan viikonlopun ryyppaamisen jaljilta. Miksi ma teen tan kaiken? Siksi etta ma tykkaan tosta miehesta.

Lauantai meni melko mukavasti. Kai. Turkki ja muksu tuli meille jo paivalla kattomaan World cupin pronssiottelua, koska turkki on itekkin entinen futari ja siksi noiden elama pyorii sen ymparilla. Devran, taa muksu, on paras pentu mita oon aikoihin nahny. Uskomattomat kaytostavat, ei pelkaa tulla juttelee (se selitti mulle heti ensimmaisena et se oli kayny summer campilla poliisilaitoksella ja siita tulee isona poliisi) eika myoskaan vierasta hengailla itekseen. Kundit katto pelia ja ma hoidin lapsenlikan tehtavaa. J lahti aikaisemmin jo talolta, koska illalla oli peli. Me mentiin perassa. Kotijoukkue voitti, Devran kilju riemusta ja J oli hyvalla tuulella. turkki heitti mut kampille, meikkasin ja vaihdoin vaatteet ja J tuli pian perasta. Taxin saaminen tassa kaupungissa on perin vaikeaa. Taxikeskus lahetti ensin vaaraan osoitteeseen taxin, ja lopulta ma huorasin sellaisen lennosta. Mentiin yhteen lahioon keskustan tuntumassa koska skotti oli kavereineen siella. Ja loysimme itsemme jalleen kotoisesta irkkubaarista. Se on oikeesti aika nasta paikka. Livemusaa ja kansainvalista toimintaa. Skotilla on mukanaan pari serkkuaan ja yks jenkki. Ja arvatenkin se jenkki oli kaikkein raivostuttavin naista. Tapasin myos skotin puerto ricolaisen tyttoystavan, joka vaikutti mukavalta. Pilkun tullessa skotti serkkuineen rupes riehuu, et pitaa pitaa jatkot. J ehdotti et kaikki tulee meille, kun eivat ole nahneet taloa viela. Niinpa vahiten humalassa oleva istui rattiin ja ajoi. Ma niin vihaan sydameni pohjasta tata mentaliteettia taalla. Istuin paskat housussa takapenkilla ja pidattelin itkua, koska se on vaan asia, josta en pida. Finlandia pakkasesta, olutta, olutta ja olutta. Serkku ja jenkki sammu ekojen paukkujen jalkeen. Puerto rico lahti kotiin baarista. Skotti ja J lotras ihan huolella. Jossain vaiheessa J havis ulos puhuu puhelimeen yhden suomalaisen kaverinsa kanssa. Skotti (joka on aivan jumalaisen komea) toi stereot terassille ja halus tanssia mun kanssa. Meni pari sekuntia kun kasia oli joka puolella ja sit se perkele pussas mua. Ei muuten mitaan, mut skotti hoki jatkuvasti J:n lasnaollessa et "she's a beauty" ja "she's so sexy". Mua nauratti se ens alkuun ihan helvetisti, koska sen aksentista tulee mieleen lahinna Austin Powers leffasta se karsee ihralajaskotti. Meinaan ne puhuu molemmat ihan samalla tavalla. Tosin silla erotuksella, et taa oikea skotti ei halunnu syoda vauvoja vaan mut. Lopulta mua alko vituttaa, ettei J ottanut asiaan mitaan kantaa. Sen mielesta oli varmaan sit ihan ok, et yks sen parhaista kavereista taalla yrittaa iskee mua. Kai se sit tuns ittensa jotenkin tosi miehekkaaks tai jotain. Mut lopulta mua rupes vituttaa torkeesti ja niinpa soitin pari puhelua Suomeen rauhoittuakseni. Puol kaheksan aamulla serkku pomppas pystyyn, hyppas rattiin ja ajoi noi kotiin. Me mentiin nukkumaan.

Pari paivaa on ollut nyt vahan viileempaa, jotain +30 vaan. Hehe. Tai se tuntuu heti viileelta, kun on vahan sellaista utuista eika aurinko porota suoraan taivaalta. Asken alkoi sataa vetta. Kunpa tulis oikein kunnon ukkosmyrsky. Ne on aivan upeita taalla.

Sunnuntaina turkki oli kutsunut meidat perheensa kanssa grillaamaan ja kattomaan finaalipelia. Oli hauska nousta kahdelta suoraan sangysta kylman suihkun kautta autoon. Turkin vaimo April on ihana! Juuri tuollaista ihmista tarvitsen seuraani voidakseni hyvin. A on puoliks filippiinilainen ja puoliks amerikkalainen. Ja jumaliste miten rento! Meilla klikkas heti, eika edes haitannu, et kundit katto pelia. Tai siis eihan se haittais muutenkaan, mutta ei ollu sellainen tyhma olo olla vieraassa paikassa, kun ainoa tuttu keskittaa kaiken huomionsa peliin. Italian voitettua kundit oli maansa myyneita, ja mentiin jatkaa perhepubiin. Sen jalkeen pelasin Devranin kaa fudista hetken pihalla ja J ajo meidat pienessa pohnassa kotiin. Katottiin leffa ja nukuttiin makeasti.

Nyt se tuli kotiin. Taytyy lopettaa. Viimeisin miete on, miltakohan J:sta tuntuu se, et kaikki tykkaa musta. Ihan kaikki. Devran oli sanonu aidilleen musta et "she's the most beautiful woman in the world and when I grow up, I want to have girlfriend just like her". Aika moni nimittain saattaa surra sita hetkea, kun pakkaan tavarani lentokoneeseen ja takas Suomeen. Eika ne ole ainoita. Samaa suren itsekin jo nyt.