Viimein netti toimii, ja paasen purkamaan ajatuksiani. Pahoittelen aakkosongelmaa.

Ens alkuun oli sekavaa. Jannitin tosi paljon J:n tapaamista. Yritin pysya hereilla kun se tulee pelimatkalta, mut se perhana paas yllattaa. Pussaskin. Siita se sitten lahti taas parin kuukauden tauon jalkeen. Tosi kummallista jotenkin. Vahan valia saatetaan uppoutua keskustelemaan henkevia pitkaan ja hartaasti. Joskus ihan vaan elamassa tapahtuneita asioita. Se on tosi hyva keskustelemaan. Kuitenkin myos ikavampia puolia ilmeni.

Lauantaina muuton jalkeen mentiin baariin. Aluks mukana hengas sen turkkilainen pelikaveri, joka oli ei yhtaan turkkilainen. Pirun mukava. Kun se lahti, alko se viinalla latraaminen. Ja sita piti taas vetaa niin etta taxikuskin kanssa piti rahista ja myohemmin mun kanssa kotona. Ilmi tuli niin paljon sellaista, etten oikein osaa edes kirjoittaa niista. Viela. Kun en ole edes itse viela kasittanyt, mita on tapahtunut. Ja juttutuokio pelissa Gracen kanssa ei kylla yhtaan auttanut asiaa. Selvitimme nimittain toisillemme aika paljonkin asioita J:sta. Eika ne kaikki ollut ihan sita, mita olisin halunnut kuulla ja vice versa.

Tilanne on se, ettei J voi hyvaksya vielakaan, etta ex-vaimo on lesbo. Tai siis etta se elattelee edelleen toivoa siita, et ne vois palata takas yhteen. Ja mita vaimoon tulee, niin ei tule tapahtumaan. Ikina. Sen mukaan ainakaan mita torkeyksia se oli tehny. Kerron yhden esimerkin. Mut vaan yhden. J oli ollu pelimatkalla siina kaupungissa, minne ex muutti partnerinsa kanssa. Kundit oli menny pelin jalkeen baariin, niin taa ex oli ilmestyny partnerinsa kanssa samaan baariin ja kaikkien nahden nuoleskellu ja vissiin puuhaillu vahan muutakin. Millaiseen valoon sekin asettaa J:n ystavien silmissa, jotka on tottunu nakee ne parina yhdessa. Siis aivan raivostuttavan torkeeta kaytosta. Kovasti mulle vakuutellaan, et kaikki muuttuu, mut koska - en tieda. Mahtaako tapahtua taman reissun aikana... Lisaksi J lotraa melko paljon viinan kanssa. Tai lahinna niin, ettei se osaa lopettaa, kun alottaa. Ja moni tietaa, mita mielta ma olen tosta aiheesta katottuani sivusta vanhempieni kuvottavaa avioliittoa. Kolmanneksi, se on ryypanny usein aika ison summan tilistaan, ja nyt kun kesaaikaan ei tuu niin paljoa rahaa mita talvella, silla on vahan hata. Tieda hanta.

Silti joka paiva on sellainen, etten vaihtaisi sita mihinkaan. Grace ja sen perhe on aivan upeita, J on mun silmissa upea, koska ma tutustuin ihan eri ihmiseen, mita taalla on paljastunut. Jokaisella meilla on kuitenkin menneisyys, eika aina sellainen, mita haluaisi usein muistella. Ja jokainen meista tekee virheita. Tanne lahto ei ole ollut virhe, silla jos ei muuta, niin opinpahan taas itsestani aika lailla uusia asioita.