Tein tänään 10-tuntisen työpäivän. Tosi outoa. Ja olo on aika puhki. Tosi outoa sekin. Ottaen huomioon, että on nukkunut edellisenä yönä 5 tuntia. Syy siihen on se, että luurini pärisi eilen illalla kun olin valmistamassa juottolaa tämän päivän työpäivääni. Tamperemies soitti, ja ilmoitti tulevansa kylään. Sanoin että siitä vaan, ja hän ilmestyi klo 22.45. Ensin se veti kaks lautasellista mun tekemää sikahyvää kanasalaattia, sitten marisi kun on niin huono työtilanne Tampereella ja sit ilmoitti menevänsä nukkumaan. Petasin sille sängyn vierashuoneeseen ja pääsin ite tietty nukkumaan paljon myöhemmin. Aamusta se ilmesty juottolaan, joi kupin kahvia ja toivotti hyvää matkaa. Ja läks. Olipas kiva nähdä. Mä en tajua tota. Sama mies siis, joka oli koulun vuosijuhlassa mun kavaljeerina, hiplas mun polvea jatkuvasti pöydän alla, hoki kuinka kaunis olen ja toivoi meidän palaavan yhteen. Voi jeesuksen kevät ja Suomen takatalvi! Hönöpäissäni sillon vuosijuhlan jälkeen tylytin sen ja sanoin, ettei mua vois vähempää kiinnostaa ja pelkäsin, kun se soitti eilen niin angstisena, et se tulee taas vuodattaa rakkauttaan tänne. Vieläkään en tajua, miksi se ylipäänsä tuli käymään, mut ehkä se sit sai tosta visiitistä jotain. Ihan sama.

Toinen kummallisuus on se, että panettaa. Koko ajan. Joka paikassa. Joka paikasta. Jatkuvasti. Kaksi viikkoa pitäis jaksaa vielä, sitten kohtaan vastustajani, jolla on sama vaiva.

Kolmas kummallisuus on mun puhelinlasku. Selvittelin Hkimiehen kanssa välejä. Puhelut sen kanssa n. 6 tuntia maksoi yli 40 euroa. Mutta puhelut toiselle mantereelle, n. 2,5 tuntia, makso pikkasen vajaa 20 euroa. Mitä ihmettä?? Ja kaikkein suurin kummallisuus on se, et kun mulla on tollanen tekstaripakettiliittymä, niin sille lähetetyt viestit lasketaan näköjään mukaan siihen, eli niistä ei menny mitään ylimääräistä maksua. Vähänkö piinaan sitä kaikilla pornoviesteillä tästä eteenpäin, kun tiedän, ettei se voi vastata niihin...

Neljäs kummallisuus on toisen mantereen miehen meilit. Naureskelin kun luin noita vanhoja juttuja enkä vieläkään raaskinu poistaa niitä. Meinaan niissä meileissä on uskomaton draivi. Siis ajalta ennen ku nähtiin. Se on kyllä käsittämätön tyyppi! Täytyy siellä paikan päällä sit porautua sen pään sisälle kun kaikki muut poraukset on ensin hoidettu. Enkä tarkoita nyt itkemistä. Vaikka Leevillähän on se biisi et itkisitkö onnesta jos panisin sua kunnolla... Et sinänsä - joo.

Viides kummallisuus on, et mistä unta riittää? Nukuin pienet päikkärit tossa: aloitin seiskalta ja heräsin Sinkkuelämää -tunnariin 22.40. Tarttis varmaan jatkaa siihen mihin jäin. En kyl yhtään muista mihin, mut ehkä se oli joku IHQ uni.