Miks naama aina turpoo kaksinkertaiseksi kun ryyppää? Vaikka pyllistäis niin peilistä näkyis myös naaman posket. Nyt vois rauhoittua taas pariks päivää.
Perjantaina saavuin bestikselle. Kruisailtiin citykierros ja shoppailtiin juominkeja. Vedettiin melkoisen hyvät pohjat ja painuttiin tsadiin. Ensin käytiin perinteisessä rokkibaarissa yhellä ja paineltiin kansanjuhlan humuun. Porukkaa oli ku pipoa joten ängettiin itsemme Katariinankadulle. Yhdestä screenistä näkyi ylänurkka, siinä meidän näkyvyys. Kuuluvuus tosin oli hyvä. Ensin seuraamme lyöttäytyi äiti kahden lapsensa kanssa ja bestis auttoi nostamaan lapsia ikkunalaudalle. Sitten tuli toinen äiti kahden muksun kanssa ja toinen näistäkin lapsista kampesi ylös ikkunalaudalle. Pienempi lapsista, tyttö, istui vuorotellen meidän hartioilla haltioissaan, vaikka tuskin näki mitään. Tai me ei ainakaan nähty, mut pääasiahan oli, että lapset näkivät. Hulluinta oli, että me oltiin aivan umpilärvit, kiskottiin siideriä ja röökiä samaan aikaan, ja silti äidit jättivät lapset välillä meidän hoiviin ja painuivat itse lähemmäs katsomaan. Varsinkin kun missiona oli löytää kuumat hevimiehet. Kovaa valuuttaa on varmasti silloin vaaleanpunaisissa hepenissä hihkuva nelivuotias olkapäillä.
Tungos ytimessä oli käsittämätön. Rynnittiin McDonaldsiin vessaan ja sieltä baariin. Ei muuten tarvinnut bongailla kuumia hevimiehiä, koska jokaiseen rokkibaariin oli aika tuskainen jono. Helsinkimiehen kanssa tuli viesteiltyä jo aiemmin, ja kappas kun hän ilmestyi kaverinsa kanssa samaan baariin. Tunnelma oli vähän kylmäkiskoinen mutta ehdimme vaihtaa jopa kaksi sanaa kahdestaankin, kunnes hänen kaverinsa tuli keskeyttämään tilanteen. Harmittaa, koska hänellä olis selkeästi ollut sanottavaa sen jälkeen kun totesin, että meillä taitaa olla vielä selvittämättömiä asioita. Puoli kaksi he painuivat kotiin ja me jatkettiin toiseen baariin. Siellä oli tuttu baarimikko, joka jakoi taxin kanssamme kotiin. Vanhan taxikuskipanon näkeminen lähinnä vitutti, enkä puhunut hänelle sanaakaan matkalla. Helsinkimiehen kanssa käytiin heidän lähdön jälkeen pitkään ja hartaasti tekstiviestisotaa, ja lopulta se kääntyi niin, että hän pyysi mua luokseen yöksi. Olin jo menossa, kunnes taxista soitin, et menen kuitenkin bestikselle yöksi. Eikä olisi taxiinkaan ollut varaa, vaikka hän lupasi jopa maksaa sen.
Kaivelee koko juttu edelleen. Mies selkeästi pitää minusta. Millä asteella, en tiedä. Alan kallistua sille kantille, että hän haluaa vain suojella itseään, sillä olen kuitenkin kohta karkaamassa ulkomaille. Ihan ymmärrettävää, mutta ehkä se on se "kielletty hedelmä", mikä tässäkin kiehtoo.
Lauantaina ei ollut edes kankkunen. Käytiin autolla kaupassa ja vuokraamassa leffa. Miss FBI oli oikeasti aika hauska. Tehtiin sikahyvää pizzaa ja juotiin parit oluet. Eipä aikaakaan kun sisälläolo alkoi ahdistaa ja paineltiin Suokkiin kotibileisiin, jossa oli melko nuivaa. Paikan ainoa kuuma mies oli menossa treffeille, joten päätettiin lähteä takas ytimeen ja niinpä tehtiin kunnon rokkibaarikierros. Missiokseni otin tällä kertaa jakaa kohteliaisuuksia ihmisille. Suomalaiset kun ei sitä taitoa osaa, paitsi viiden promillen humalassa, kun jokainen kassialma näyttää Dolly Partonilta. Yhdelle miehelle kehuin hänen jumalaisia ruskeita silmiä. Toiselle painelin suoraan pöytään sanomaan et "Sä oot kuuma". Ja se oli. Ja pervo. Kun hetki oltiin juteltu. Mut yhteenvetona bestiksen kaa vedettiin "panisin". Harmi, että joku lintubongari oli senkin jo ehtinyt rengastaa. Tultiin taxilla taas kotiin ja tänään pitäis raahautua mutsilaan. Olihan taas viikonloppu.