Olipas rauhallinen maanantai. Ja tiistaikin kohta. Nukuin, podin kankkusta, kävin kirjastossa ja kaverilla tsekkaamassa vanhoja vaatteita. Sain ihan sikahienot kengät jotka sopii loistavasti mukaan toiselle mantereellekin. Jee. Tänään ajauduin töihin ja pääsin mm. pelaamaan nelistä. Ikävää että työpaikallaan viihtyy...
Olis ollut loistava ilma lähteä käymään landella. Olis taas vaihteeks iho palanut. Mut parempi sekin kun tää valkonaamaisuus. Mitähän sitä tänään tekis... Ei oo rahaa ennen huomista palkkapäivää eikä oikein jaksais mitään ihmeellistä tehdäkään.
Lähetin Helsinkimiehelle viestin eilen, miten sillä oli menny risteilyllä. Ajattelin odottaa tähän päivään asti vastausta, mutta jo hermostuin ja paiskasin viestin oonko boikotissa tai jotain. Voi läski. Kuka vois tehdä jonkun manuaalin miehestä? Ensin tarjotaan kaveruutta, sitten pyydetään "jatkoille" ja nyt kun itse otan kaverilinjan, ei miehestä kuulu halaistua sanaa. Voisko putkiaivoista vetää jonkun poikittaislinjan tippaleipäaivoihin?
Hitto, meen päikkäreille kun ei muukaan huvita.